Saya Atira merupakan Shaklee Independent Distributor di Nilai, Putrajaya & Cyberjaya. Penghantaran adalah ke Seluruh Malaysia. Kami Menyediakan Kehidupan Yang Lebih Sihat Untuk Semua Dan Kehidupan Yang Lebih Baik Untuk Sesiapa.

Belian Secara Online

Untuk anda yang sebelum ini teragak-agak untuk membuat belian melalui Shaklee Independent Distributor, anda kini sudah boleh membuat pembelian online sendiri melalui shopping cart Shaklee, eSell. Transaksi adalah diantara anda dan Shaklee serta dijamin selamat. 

Pembelian secara online @ eSell adalah menggunakan Credit Card atau Debit Card. Mudah bukan? Semudah ABC. Namun anda tidak perlu risau jika anda membuat belian secara online kerana kami masih memberikan konsultansi secara PERCUMA kepada anda yang membuat pembelian melalui eSell.

Di sini saya ingin menerangkan proses-proses yang perlu anda lalui ketika membuat belian secara online @ eSell. 

Langkah Pertama: Klik Icon seperti dibawah apabila anda ingin membuat belian secara online @ eSell.
Langkah Kedua : Apabila anda klik,ia akan ke page ini dan anda hanya perlu pilih 'Agree' kemudian klik 'Next'.
Langkah Ketiga : Seterusnya,pilih produk yang anda inginkan...sila tanda kotak di sebelah produk dan update berapa kuantiti yang anda nak order...kemudian klik 'Checkout'.


Langkah Keempat : Anda perlu memasukkan maklumat diri anda & juga alamat untuk penghantaran.

Langkah Kelima : Anda perlu pastikan segala order n alamat penghantaran adalah betul.
Klik ' Proceed for Payment' untuk membuat bayaran samaada menggunakan kad kredit ataupun kad debit.

Langkah Keenam : Isikan segala maklumat yang diminta,kemudian tunggu sehingga bayaran diproses. 
Langkah Ketujuh : Anda akan menerima resit menandakan order anda sudah berjaya.Jangan lupa print resit anda untuk rujukan jika berlaku sebarang kesilapan.Sekian.
Dah siap pun kan.  Jadi apa yang perlu anda buat adalah menunggu abang GDex atau CityLink hantarkan vitamin anda sehingga depan pintu rumah. Senangkan?

Jika anda berminat nak order mana-mana Vitamin Kesihatan Shaklee,Rangkaian Penjagaan Rambut dan juga Get Clean Home Care sila klik button dibawah. Penghantaran adalah ke seluruh Malaysia.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...