Saya Atira merupakan Shaklee Independent Distributor di Nilai, Putrajaya & Cyberjaya. Penghantaran adalah ke Seluruh Malaysia. Kami Menyediakan Kehidupan Yang Lebih Sihat Untuk Semua Dan Kehidupan Yang Lebih Baik Untuk Sesiapa.

FAQ Biz Shaklee

Berminat untuk melibatkan diri dalam bisnes Shaklee tapi tak tahu dan tidak pasti tentangnya? Apa pula kelebihan menjalankan bisnes Shaklee setelah mendaftar ahli Shaklee. Berikut adalah FAQ (Frequesntly Ask question) tentang kelebihan bisnes Shaklee yang boleh membantu anda untuk membuat keputusan menjadi ahli shaklee dan kemudiannya bisnes shaklee.

FAQ 1: Bagaimana nak mulakan bisness Shaklee? 
Sebelum memulakan bisness Shaklee, anda wajib mendaftar sebagai ahli shaklee bagi membolehkan anda dipanggil sebagai Shaklee Independent Distributor (SID). Yang nyata, untuk mendaftar ahli shaklee, anda tidak memerlukan modal ribu riban. Terdapat 2 cara bagaimana untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee, anda boleh rujuk entri ini mengetahui bagaimanakah caranya

Cara Daftar Ahli Shaklee

Bagi yang telah mendaftar dengan upline masing, hubungi upline anda dan nyatakan niat untuk berbisnes dengan Shaklee. Mintak bimbingan dari upline masing-masing cara untuk memulakan bisnes. InsyaaAllah mereka akan guide anda kerana itu adalah tanggunjawab upline yang mendaftarkan anda. 

FAQ 2: Kalau nak bisnes, kene g jumpa2 orang ke?
Bisnes Shaklee unik. Kenapa saya kata unik? Sebab ianya boleh dilakukan tatkala anda sedang menyusukan anak, ataupun sedang membasuh kain. Macam mana tu? Majoriti perjalanan bisnes shaklee adalah melalui online. Ini berdasarkan penglaman saya. Saya tidak pernah menghabiskan masa untuk keluar rumah untuk mencari prospek atau pembeli. Hanya bermodalkan talian internet, pc ataupun laptop dan saya melakukannya melaui FB, Blog dan Fan page. Ini adalah kelebihan bagi mereka yang jenis pemalu atau segan nk promote product di khalayak ramai. Memang ramai yang berjaya dalam Shaklee terdiri dari mereka yang malu nk jumpa orang. Jadi shaklee adalah satu bisnes yang buat saya rasa selesa. 

FAQ 3: Saya tidak pandai nk bisnes, boleh berjaya ke? 
Semua bisnes bila tahu caranya ianya akan menjadi lebih mudah. Yang menjadi susah bila kita tiada mentor, tiada guideline, tiada sistem yang betul, tiada tips dan strategi pendek kata banyak buat syok sendiri. Ramai downline saya asalnya memang tidak pernah terlibat secara langsung mahupun tidak langsung. Setiap orang memang dilahirkan untuk berjaya. Ianya bergantung sejauh mana kita merangka perjalanan kita untuk mencapai kejayaan dan mengeluarkan potensi diri yang tidak pernah dicungkil. Anda tidak akan pernah tahu anda pandai bisnes sehingga anda mencuba. 

FAQ 4: Susah tak bisnes Shaklee ni? 
Bisnes shaklee adalah fleksible and automated serta scalable. Kami boleh menjalankan bisnes dari mana-mana sahaja dan bila-bila masa sahaja. Samada pergi bercuti ke atau balik kampung, bisnes tetap berjalan. Customer boleh dapat di serata daerah dan negeri di malaysia, in fact dari Indonesia, singapore, Brunei malah boleh pergi hingga New Zealand, London dan banyak tempat lagi. Temanya adalah world wide.Apa yang penting cara mesti betul. Dan untuk pengetahuan, bisnes produk kecantikan & kesihatan adalah antara bisnes yg terbaik. Lagi satu, anda tak perlu susah payah buka kedai sebab ianya boleh dijalankan di rumah. 

FAQ 5: Nak bisnes Shaklee ni kena ada banyak stok ke?
Satu lagi kelebihan shaklee, jika anda tidak ada modal yang banyak anda tak perlu risau. Tak mahu simpan stok pun boleh. Bila customer nak order barang, hanya dengan login sistem shaklee dan buat pembelian, Shaklee akan pos direct ke pintu rumah customer. Senang kan? Ramai yang mampu buat bisnes shaklee adalah kerana cara ni. Sebab tak semua dari kita mempunyai modal yang banyak untuk memulakan bisnes. 

FAQ 6: Apa kelebihan kalau saya serius nak bisnes Shaklee? 
Banyak kelebihan yang Shaklee sediakan untuk ahli-ahli yang serius dan fokus dengan bisness ini. Anda bukan sahaja mendapat bonus bulanan yang dibayar di pertengahan bulan tatkala orang lain dh merasa sesak kerana wang gaji telah berada di paras amaran, tetapi juga anda boleh menikmati car bonus yang dibayar tunai, serta percutian percuma 5 stars mahupun tajaan umrah. Income yang disediakan oleh shaklee adalah unlimited, bermakna anda boleh push ur potential to the maximum untuk dapat income yang besar. Konsepnya selari dengna apa yang diajar dalam Islam iaitu siapa yang berusaha dia akan dapat. Berada dalam kumpulan family shaklee yang besar juga boleh melebarkan ukhuwah sesama islam. Hubungan dan jaringan yang erat di kalangan ahli adalah sesuatu yang sangat seronok sebab masing2 saling membantu dan memberi idea. Syukur alhamdulillah leader2 kami banyak memberi panduan dan bimbingan untuk berjaya. 

FAQ 7: Sekiranya saya berminat nak bisness shaklee dan menyertai Group di bawah kelolaan Atira, apa yang kelebihan yang saya dapat? 
Pertama, jika anda betul2 serius nk jana pendapatan dengna shaklee di bawah group saya anda kene mendaftar sebagai ahli dahulu. Rujuk link di FAQ 1 untuk mengethaui caranya. Kemudian saya akan masukkan anda ke dalam group khas di FB dan WhatsApp. Segala teknik, panduan, bimbingan motivasi dan ilmu yang berkaitan akan diberi exclusive bg mereka yang serius untuk berbisnes di bawah jaringan group saya termasuklah coaching secara maya ataupun secara offline. Alhamdulillah, ahli-ahli di bawah jaringan group saya sangat support each other, banyak berkongsi ilmu dan memberi semangat. Im proud of them!!

Jika sekarang anda berada dalam situasi cukup-cukup makan sahaja dengan wang gaji sedangkan perbelanjaan dari tahun ke tahun semakin meningkat, bertindak sekarang. Tahun depan meningkat lagi sedangkan peningkatan gaji hanya sedikit. Lebih awal anda mula lebih cepat untuk menyediakan keperluan bagi menghadapi peningkatan pendapatan di masa akan datang. Jangan hanya berimpi untuk miliki kereta besar, rumah besar, bebas bercuti kemana sahaja, boleh bg mak ayah banyak setiap bulan kalau hanya ianya sekadar angan-angan. Tukar angan-angan menajdi realiti yang pasti, mulakan langkah NOW! Walau siapa pun anda, jika punya hati yang kental dan semangat untuk berusaha ketahuilah bahawa anda akan berjaya! 

Untuk mengetahui dan menyertai group kami yang menjana jualan jutaan bukan setahun tapi setiap bulan, pastikan hubungi saya di talian berikut: 

Atira (ID 859157)
Page: Azra Vitamin 4u
No Tel: 010-2310059
Email: azravitamin4u@yahoo.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...